RSS

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking By MD



 Tadi time aku blogwalking at blog Mr Doctor  , jadi tertarik pada satu segmen yang dia buad . Aku pun terfikir nak join lah segmen ni . Lagipun follower kat blog aku ni tak lah banyak sangat . Korang nak join tak segmen ni dengan aku ?? kalau korang nak join , korang just click HERE ... So , sekarang aku nak tag 3 orang kwn kita ni  ::

3)Eqa



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^______^

mashitah ismail said...

hai (^^)
mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..
http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

SyahiRah ILyana said...

hye.. dtg dr segmen yg sama.. da follow ur blog.. jom ke blog syer.. http://borakborakzero.blogspot.com/

Pamie said...

datang dari segmen yang sama, group 4 no 53..dah follow kamu :D

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER TANPA BLOGWALKING BY MD

AiSyA LiEzA said...

hai.. singgh sini

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

Post a Comment